VÅR DAG - neste søknadsfrist er 7. februar!

VÅR DAG er en feiring av frivilligheten der vi skal rette en lyskaster på lag og foreninger som skal ha arrangementer over hele landet.

Vi har allerede delt ut første gavesekk til lokale lag og foreninger som skal markere sin VÅR DAG. Men i Frivillighetens år 2022 varer jula lengre enn til påske, og gjennom 2022 kan lokallag der sentralorganisasjonen har valgt seg sin dag, søke om inntil 25 000 kroner i støtte til lokale markeringer. Neste søknadsfrist er 7. februar, og lag og foreninger kan søke fra 17. januar.

 VÅR DAG er en feiring av frivilligheten der vi skal rette en lyskaster på lag og foreninger som skal ha arrangementer over hele landet.

  • Vær på tilbudssiden!
  • Del gjerne innlegg fra Frivillighetens år, og fra lokale lag og foreninger i deres kommune, på nettsider og sosiale medier.
  • Opplys frivilligheten i kommunen om hvilke muligheter som finnes.
  • Delta som samarbeidspartnere ved å stille lokaler til disposisjon eller bidra økonomisk.

Lyst til å søke: Følg denne linken


På Frivillighetens år sine nettsider finner du en kalender med alle sentralorganisasjoner som har valgt seg en dag, grafisk materiell som kan lastes ned og brukes fritt, og oversikt over hvilke lokale lag og foreninger som har mottatt støtte.

 Har du spørsmål om VÅR DAG? Kontakt Borgar Emanuelsen Bohlin på borgar@frivillighetnorge.no


2024 © Krødsherad Frivilligsentral