VÅR DAG - arrangement på K4 lørdag 7. mai kl. 11.00 -15.00

Norges Husflidslag feirer VÅR DAG den 7. mai i Frivillighetens år 2022. Norefjell Husflidslag i samarbeid med Krødsherad Hagelag har valgt denne dagen for et arrangement. Lagene skal gi en smakebit på det vi driver med og ønsker tilbakemelding fra deg om ønsker om kurs og aktiviteter vi kan ta med videre i 2022/23.

Dagens program:

Kl. 11.00-12.00: Lær å formere med stiklinger og prikling av småplanter. Du får jord, potter, planter og veiledning. Vi har stiklinger og stueplanter og har frøsådd et utvalg av sommerblomster og grønnsaker du kan få som startpakke.

Kl. 12.00 får vi besøk av Tommy Tønsberg fra Garden Living. Han skal holde et foredrag med tema fra sin nye hagebok: Hjelp, jeg har fått hage! Skap uteplasser du drømmer om. Foredraget etterfølges av salg av planter og hagebøker fra Garden Living. 

Kl. 11.00 -15-00: Martine Greftegreff, Jevnaker Garn og Håndarbeid, vil ha stand med et godt utvalg garn til reduserte priser. Bl.a. garn fra Sandnes, Viking, Du store Alpakka, Drops, Dale samt vårens nyheter.  Martine kan gi råd og veiledning om valg av garn og strikketeknikker, og tar med strikkeprøver for forskjellige kurs som tilbys.

Kl. 13.30 –15.00: Flere tips og råd fra Hagelaget: Formering av bærbusker, vinterlagring av rotgrønnsaker. Vi viser fletting med pil (Vi planlegger kurs til høsten). 

Kl. 13.30 – 15.00: Barneaktiviteter: Vi spikker kroker og pølsepinner; Filting; Prikle din egen tomatplante.; Hva med å dyrke en blå potet? (Vi stiller med nødvendig utstyr/materiell). 

Kl. 14.00: Line Gunleiksrud og Anne May Karlsen demonstrerer skinnsøm - håndsøm av votter med ev. trykk som dekor.  (Vi planlegger et kurs om dette til høsten).

Kl. 11.00 –15.00: Salgsutstilling fra Maleklubben i Krødsherad.


Det blir kakelotteri og salg av kaffe og vafler. Uslåelige gode tilbud ved verving til et av våre lag. 

Vi har skjemaer for ønsker om aktiviteter og kurs – gi oss dine forslag og vær med i trekning av en garnpakke fra Jevnaker Garn og Håndarbeid. 

   

                          


2024 © Krødsherad Frivilligsentral