Bli med på Quizkveld på Sole fredag 24 feb. kl.18.30

Det blir muligheter for å kjøpe italiensk pizza fra Soles ny innkjøpte bakerovn til 175,- (3 varianter) Målet er å ha en quiz i måneden, fast på torsdager- men de første 3 blir på fredager. Arrangementet blir annonsert på Facebook og det blir hengt opp plakater på dagligvarebutikkene.

Første og andre quizkveld holdes av vår lokale Whiskyklubb og skal siden gå på rundgang mellom Noresund og Krøderen Velforening, eller andre interesserte. Bare å gi lyd så er det mulig å holde quizen. Kontaktperson: Lasse Olsen - 971 50 165

Quizen vil bestå av 50 spørsmål, delt opp i 5 omganger a` 10 spørsmål. Vi prøver å holde normal vanskelighetsgrad så alle har mulighet til å svare😊

Vi starter med 20 spørsmål, så er det en pause med mulighet til å bestille hjemmelaget pizza fra kjøkkenet på Sole, samt diverse drikke. Så tar vi de 3 siste omgangene.

Det er maks 6 personer pr. lag og hvert lag må ha sitt eget lagnavn.

Det vil bli en påmeldingsavgift på 50kr per person. Her vil 50% av påmeldingen gå til vinneren av kveldens quiz, 25% til Sole Hotell og 25% til velforeningene/ de som holder quizen.

Vi anbefaler alle å bli med på flest mulige kvelder, da Sole stiller med en kjempefin sammenlagtpremie til beste lag for sesongen. 

Siste quiz blir mest sannsynlig i Oktober, før julebordsesongen setter i gang.

Håper vi sees!


Meny Pizza: Italiensk Steinovnsbakt hjemmelaget pizza Kr 175.-  3 varianter.

2024 © Krødsherad Frivilligsentral